Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.02.2019
Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů KINETIC s.r.o. 1. Společnost KINETIC s.r.o, se sídlem SNP 9/6; 796 07 Držovice, IČ 27728234, zapsaná u Krajského soudu v... číst celé
18.05.2018
Přesné řezání plošných materiálů - GERBER PARAGON
Vážení zákazníci, Dovolujeme si Vás upozornit o rozšíření našeho velkoobchodu s metráží o řezání těchto plošných materiálů pomocí cutteru GERBER PA... číst celé
26.04.2018
Nové barvy pro jaro a léto 2018
Nově jsme pro Vás rozšířili  nabídku Kortexinu 600D/64T PVC o nové módní odstíny  21 krémová a 50 růžová cyklámen číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

 

 

Textilní materiály přepravujeme na rolích, plastové komponenty, popruhy, lemovky a zipy  posíláme v krabici.

Cena za zboží a poštovné , které je expedované mimo Českou republiku se přepočítává z českých korun dle aktuálního kursu ČNB.


 

Upozornění zákazníků na maloodběry !!

Při odběru zboží pod originál balení budeme účtovat podlimitní přirážku ve výši 20 % k základní ceně materiálu.

 

 


 

Máte dotaz?

Zeptejte se násDotazy a kontakty

Zpracováváme osobní údaje víc naleznete ZDE:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas KINETIC s.r.o, se sídlem SNP 9/6; 796 07 Držovice,  IČ 27728234, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 55082 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.