Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.05.2019
Kortexin nově v návinech 40bm na roli
Vážení zákazníci, postupně budeme kvůli nadlimitní váze rolí a dopravcům, kteří nám zvyšují ceny přepravného, přecházet u rolí na návin 40m. Než se ... číst celé
17.04.2019
Změna barevných odstínů
Dovolujeme si vás informovat o změnách v barevných odstínech. 1) Barva č. 59- růžová je nahrazena barvou č. 50- růžová cyklámen:   ________________... číst celé
22.02.2019
Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů KINETIC s.r.o. 1. Společnost KINETIC s.r.o, se sídlem SNP 9/6; 796 07 Držovice, IČ 27728234, zapsaná u Krajského soudu v... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

 

 

Textilní materiály přepravujeme na rolích, plastové komponenty, popruhy, lemovky a zipy  posíláme v krabici.

Cena za zboží a poštovné , které je expedované mimo Českou republiku se přepočítává z českých korun dle aktuálního kursu ČNB.


 

Upozornění zákazníků na maloodběry !!

Při odběru zboží pod originál balení budeme účtovat podlimitní přirážku ve výši 20 % k základní ceně materiálu.

 

 


 

Máte dotaz?

Zeptejte se násDotazy a kontakty

Zpracováváme osobní údaje víc naleznete ZDE:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas KINETIC s.r.o, se sídlem SNP 9/6; 796 07 Držovice,  IČ 27728234, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 55082 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • IČO ; DIČ
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.