Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.03.2020
Zvýšení cen od 1.6.2020
Vážení obchodní partneři,     za posledních 5 let jsme ustáli všechny výkyvy devizového trhu a zvyšování nákladů a ceny materiálů pro vás drželi beze... číst celé
23.01.2020
Novinka v našem sortimentu KORTEXIN PVC SOLLUTION ČERNÝ
Vážení obchodní partneři,   letošní rok 2020 zahájíme novinkou  a nově zařazujeme do sortimentu další typ KORTEXIN PVC SOLLUTION  ČERNÝ 100% PES... číst celé
20.12.2019
Vánoční provoz 2019
Vážení obchodní přátelé,     vzhledem k blížícímu se konci roku Vám oznamujeme, že bude naše firma přes vánoční svátky  v době od 20.12. 2019 do 3... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

 

 

Textilní materiály přepravujeme na rolích, plastové komponenty, popruhy, lemovky a zipy  posíláme v krabici.

Cena za zboží a poštovné , které je expedované mimo Českou republiku se přepočítává z českých korun dle aktuálního kursu ČNB.


 

Upozornění zákazníků na maloodběry !!

Při odběru zboží pod originál balení budeme účtovat podlimitní přirážku ve výši 20 % k základní ceně materiálu.

 

 


 

Máte dotaz?

Zeptejte se násDotazy a kontakty

Zpracováváme osobní údaje víc naleznete ZDE:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas KINETIC s.r.o., se sídlem SNP 9/6; 79607 Držovice, IČ 27728234, zapsaná u u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 55082 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.